Yoga med hund

Hunden är människans bästa vän men är vi människor hundens bästa vän? Ofta berättar vi att vår hund hjälper oss i olika situationer den finns där när vi är ledsna eller sjuka, oroliga eller stressade mm. Då finns dom vid vår sida och stöttar oss och ibland, eller ofta så kan våra obalanser sätta sig i hunden utan att vi vet det.

På ett pass Yoga med hund lär vi oss att landa på mattan tillsammans med vår hund och blickar inåt och med hjälp av mig lösa upp spänningar och obalanser. När du har landat så kommer din hund också i harmoni och balans. Det här är ingen yoga där hunden ska göra några konster, utan hund och förare ska bara landa på mattan för återhämtning,  lugn och slappna av.

Vi utför yinyoga där övningarna är sittande eller liggande så alla kan vara med. Jag anpassar yogan efter era behov genom att tona in på era energier och känna där det finns spänningar och obalanser.

Harmonitassen-Yoga-med-hund

Ännu en underbar återkoppling från ett yogapass.

Jag är så tacksam!

Tack för ett härligt pass, som vanligt 😊. Så glad att jag hittade till dig. Min kropp behöver verkligen yogan och det är jag så glad att jag upptäckt. Jag känner mig mycket ”lättare” i kroppen på nått vis och jag har dessutom börjat löpträna 2 gånger i veckan med ett gäng tjejer. Vi har som mål att ta oss igenom tjejmilen i september. Jag är övertygad om att det aldrig varit möjligt med min kropp om jag inte börjat med yogan ❤️🐶

Malin & Pim

Ett annat fint omdöme från en av deltagarna på min yoga!

TACK! för fina ord

Min första tanke när jag började gå på yoga hos dig var att det lät så mysigt att göra en sån grej tillsammans med sin hund. Jag tänkte också att det kunde vara bra för honom att vara tillsammans med andra hundar i en lugn miljö eftersom han ofta när han träffar större hundar blir rädd och börjar skälla. Jag märker att han fortfarande är väldigt försiktig, men att han oftast inte skäller längre. Han är en försiktig liten herre som älskar att följa med på yogan och umgås med de andra hundarna. För egen del har det tagit tid att bli avslappnad under yogan eftersom jag alltid känner av min kropp och har svårt att stänga ute mina tankar. Efterhand har jag blivit bättre på att stänga av och bara vara i nuet, men det krävs koncentration för det, vilket kanske låter konstigt. Och det är just det att kunna vara i nuet jag vill ha resultat i. Övningarna du säger åt oss att göra gör nytta och jag tar tacksamt emot ditt peppande efter varje pass. Är också väldigt fascinerad över hur du känner av rummet varje gång och hur rätt du har. Vi längtar till varje pass.

Elise & Atlas

Jag blir helt varm i hjärtat, så fin återkoppling av Maria och hennes mopsar. De har verkligen utvecklats på yogan och gjort stora framsteg, så underbart att Maria märker skillnad. Maria som är mycket ute på hundutställningar. Tack!

Yogan har gjort så mycket för mig och mina hundar som varit med, men även för dom som inte varit med på passet, men är med när jag gör det hemma.
För mig har jag blivit bättre på att stänga ute allt jag tidigare har dragit på mig av andras stress och negativa energier, för det mesta klarar jag det men framförallt har jag lärt känna mig själv på ett bättre sätt. Vilket jag är så tacksam för.
På mina hundar märker jag att att dom blir tryggare och klarar av stressiga miljöer bättre och vårat samarbete blir wow när vi är på samma plan.
Hundarna älskar att åka till yogan.
Önskar att alla testar detta för både sig själva och sina hundar det gör dom så gott.
tacksam för allt ❤️

Kram Maria och mopsarna ❤️

Besöksadress
Lugnets väg 7
281 39 Hässleholm
Tel: 0709-917 440
Swishnummer: 123 489 99 69
Innehar FA-skatt

Produktion & Design av Kreativ Studio

Besöksadress
Lugnets väg 7
281 39 Hässleholm
Tel: 0709-917 440
Swishnummer: 123 489 99 69
Innehar FA-skatt

Produktion & Design av Kreativ Studio