Om Harmonitassen

Vem är jag? Jag heter Ann-Charlotte Carlsson men alla kallar mig för Lillan. Är 50+, gift och har barn, bor i Hässleholm med 2 hundar och  2 katter. Djur, framför allt hundar har alltid varit ett stort intresse och jag har alltid velat jobba med dem på något sätt och det  hittade jag genom att kommunicera med dem.

I slutet av året  2021 så bad min mentor/kursledare att jag skulle skriva ner min inre resa från mitt första besök hos henne där jag var en totalt kraschad person till idag där jag står nu. Nu känner jag att jag kan dela denna resa för jag är stolt över mig själv och det jobb jag gjort och Pontus har varit en stor del av denna resa.

Ett mål att må bra igen, min inre resa!

Tja, var ska jag börja? Jag trodde jag hade koll på mig själv redan för 10 år sedan men har förstått nu i efterhand att så var inte fallet. Under hela min uppväxt har jag varit orolig av mig, och har alltid så länge jag minns haft mycket huvudvärk och varit mycket hjälpsam mot mina medmänniskor. 

Image-12

Jag har testat en massa olika tekniker och terapeuter men  inget har hjälpt i längden. Såklart att det hjälpt till för stunden med alla olika metoder som jag har testat så som Quick-fix! men tyvärr inte detta hållit i längden. Jag har trott och funnit mig med det att livet är nog så här, ordet högkänslig och att lägga på sig andras obalanser och skit visste jag inte att det fanns.

I aug 2015 så miste jag min då 18-åriga son i en bilolycka. Sorgen, smärtan i både kropp och själ var total, hur ska man kunna överleva detta? Ska man kunna fortsätta leva och inte bara existera?

Jag har lyckats!! Tidigt i sorgen bestämde jag mig för att fortsätta leva och inte bara existera men jag har fått mycket hjälp på vägen de första åren som tex psykolog och healer/terapeut. Jobbet med mig själv blev mest på det yttre planet, inte med min inre resa. Resan från hjärtat, den kom först senare. Jag började bli nyfiken på min omvärld i slutet av 2017,  jag ville må bra och inte bara nöja med ”sådär” bra.  Januari 2018 kontaktade jag Monica Möllerström min mentor och kursledare om en behandlingstid.

Varför inte testa detta också. Jag kände mig instängd i min egen kropp. Sakta började jag vilja komma ur min sorgebubbla och jag visste att jag var mer än ”hon som hade mist sin son”. Livet var jobbigt, orättvist och bittert, kropp och själ hade det jobbigt, mycket som ständigt snurrade runt i mitt huvud och det var aldrig tyst.

Image-6

I maj 2018 var jag hos Monica första gången på behandling. Det var tufft, kroppen skrek efter hjälp på alla håll både inåt och utåt. Det var jobbigt på alla plan, jag var så skör och ömtålig, hade svårt att lyfta blicken, alltid ont i huvet, spänd i alla musklerna som jag nu vet att det var bindväven som var åt helvete. En ihopklistrad massa som skrek efter hjälp allting hade bara lagts på och lagts på. Lager på lager. Mycket intryck från utsidan, den yttre påverkan men även sorgen och saknaden efter Pontus som ständigt hade ett stort tag om mig. Att vara andra till lags, det som ständigt har följt mig genom livet.

Nu har jag har varit bestämd och har haft tydliga mål även om vägen har och är ibland väldigt krokig. Det var där på den första behandlingen som det kom upp att jag skulle testa att gå på en djurkommunikationskurs, det verkade ju vara min grej och Monica fick upp tydliga bilder på mig att jag skulle göra något med hund och ägare och att jag skulle ha dem i en ring. Haha, jag? Eller Hur!! ? Sagt och gjort några behandlingar senare och min första kurs i aug 2018 så började det sakta hända grejor med mig.

Mina sinnen började utvecklas och kursen, den var för mig magisk. WOW! Hur kunde jag allt detta? Att se en bild på ett djur och sen kunna känna in dennes energier och att med hjälp av ett klarseende, klarkännande, klarhörande och ett klarvetande kunna ta sig an denna utmaning var så häftigt och så kul. För första gången på länge så kunde jag känna glädje igen på ett annat plan, ett syfte med livet hade väckts!

I nov samma år 2018 så gick jag på mitt första yogapass någonsin, även det hos Monica. Det var motigt i början för det kom upp så mycket känslor. För att inte prata om alla smärtor i kroppen som nu kom fram, det var skitjobbigt! Huvudvärken blev värre och jag fick ont i andra delar i kroppen, varför utsätta sig för detta?  Nu kan jag fnissa lite åt det för nu vet jag bättre, såklart jobbigt när man börja möta sig själv!

Fler kurser har jag gått under åren. Energiavläsningskurs, fler djurkommunikationskurser och  Medicine Intuitive Healing kurs och alla har varit så givande. Var står jag nu idag då?

Nu har jag startat företag med djurkommunikation och utför även yoga med hund. När jag tänker tillbaka på dessa år så har det hänt massor, shit vilken resa! Jag är så stolt! Jag har en lång bit kvar och man utvecklas hela tiden men jag är flitig med min yoga och är noga på att underhålla den.

Huvudvärken är så mycket bättre och har jag ont så vet jag att nu behöver jag lyssna inåt och göra mer yoga. Vad är då orsaken till huvudvärken? Vad kan jag förändra, och sen utgå där ifrån? Att möta det istället för att springa åt andra hållet så som man ofta gör idag. Att komma åt spänningar och obalanser och lyssna ännu en gång inåt på vad hjärtat har att säga.

Såklart går livet upp och ner och ibland faller jag, inte längre lika hårt och långt, och jag vet att jag har en bra grund att stå på för att kravla mig upp igen.

Mina utbildningar

Jag tränade då upp min intuition genom djurkommunikationskurser och energiavläsningskurser. Jag har även gått Medicine Intuitive Healing kurs och yinyogaworkshops. Samtliga kurser har jag gått mellan år 2018-2023 hos Monica Möllerström.

Idag har jag hjälpt många djurägare att förstå sina djur bättre genom avläsningar och tipsat dem hur de kan kommunicera  bättre med sina djur.

Och även på yoga med hund får jag fina återkopplingar hur bra de mår efteråt.

Jag brinner för att hjälpa djurägare att förstå och kommunicera med sina djur bättre så att de kan leva ett mer glädjefullt liv tillsammans med sina djur.

Besöksadress
Lugnets väg 7
281 39 Hässleholm
Tel: 0709-917 440
Swishnummer: 123 489 99 69
Innehar FA-skatt

Produktion & Design av Kreativ Studio

Besöksadress
Lugnets väg 7
281 39 Hässleholm
Tel: 0709-917 440
Swishnummer: 123 489 99 69
Innehar FA-skatt

Produktion & Design av Kreativ Studio