Djurkommunikation

Att få lära sig kommunicera via energier på ett djur med telepati är fantastiskt och kunna använda sina sinnen för att kunna lyssna på djuret vad den har att säga.

Att förbättra kommunikationen och förståelsen mellan oss människor och djuren.

Jag gör en förberedelse inför avläsningen där jag är noga med att jag själv är i balans så att jag kan kommunicera med ditt djur. Tiden jag lägger ner är ca 1,5–2 timmar.

Det jag gör för att kunna kommunicera med djuret är att jag känner och tonar in på djurets energi och lyssnar på vad den har att säga och förmedla.

Djuren kan ge oss meddelanden som de vill berätta för oss. Kanske om en oro, spänning eller rädsla och något råd som kan förbättra och förstärka vår relation eller kanske bara tala om sin kärlek till oss.

Image-4

Jag kan få upp bilder, känslor, namn, platser, djuret har kanske något att berätta för sin ägare. Allt jag får fram skriver jag ner och förmedlar vidare till dig. Jag har mest kommunicerat med hundar men även katter och hästar och det jag får fram är min tolkning vad djuret har att säga till mig. Det är absolut ingen diagnos utan mer en vägledning och tips för djuret och ägaren.

Därefter är det ägarens ansvar att ta till sig vägledningen och råden som jag får till mig. Alla djur vill att vi människor ska lyssna på dem, att förbättra kommunikationen och förståelsen mellan oss.

Exempel 1

Att hjälpa till att hitta en bortsprungen hund.

Bortsprungna djur är inte något som jag brukar hjälpa till med men i helgen så fick jag frågan från en kund i Dalarna om jag kunde hjälpa till att hitta en hund som hade varit borta några dagar.
Jag förklarade att jag inte gör sådant men självklart kunde jag prova med hjälp av en bild som hon skickade till mig.
Jag tonade in på hunden Alma och direkt känna att hon var väldigt rädd, frusen och skärrad. Hon var spänd i hela kroppen. Jag fick ont i huvet av alla spänningar.
Sen när jag gick vidare kunde jag få upp lite bilder framför mig. Ett gammalt hus, men avflagnad rödfärg, ett ödehus och där var ingen värme. Inne i huset var det mörkt och i ett av rummen var en säng eller dylikt. Under där kunde jag känna att hån låg och var skärrad.
Vidare kunde jag se att det fanns ett skjul utanför med en skrotbil i. Det fanns hjulspår på platsen och det var lerigt. Runt om fanns det åkrar. Och sträckan där hunden slet sig ifrån var ca 4-5 km.
🙏 Några dagar efter hittade de hunden. Så här skrev Gudrun som bad mig om hjälp!
❤️✨❤️✨
-Det var en tragisk händelse den 12/1 när en hund rymde härifrån byn. Det spred sig snabbt och rätt snart va en stor skara ute och letade. Inga spår hittades. Efter två dagar kom jag att tänka på en person som jag haft kontakt med några gånger tidigare, som är djurkommunikatör. Hon borde ju kunna få kontakt med den försvunna hunden. Jag skrev och frågade henne, Ann-Charlotte Carlsson, om hon kunde nå fram till hunden. Det tog inte lång stund så fick jag ett svar tillbaka, hon fick fram hur omgivning såg ut, hur hunden mådde o.s.v. Man letade i omgivning som såg ut ungefär som på Ann-Charlottes beskrivning och på den fjärde dagen återfanns hunden i ett liknande område och ca 4-5 km hemifrån, precis som Ann-Charlotte hade fått fram. Hon är fantastiskt duktig. //Gudrun.

Exempel 2

Jag-Som vanligt vet jag inget om varken ägare eller hund utan bara fått en bild skickad till mig med hundens namn.
Självklart har jag ägarens tillåtelse att dela denna avläsning.
Här kommer delar av den. Och ägarens kommentarer finns efter varje stycke.
Hund 12 år
Jag- Jag får jag upp torra ögon, torr i munnen, torr i nosen.
Överlag så är hon torr i slemhinnorna. Medicin?
Ägare- Det stämmer att hon har torra slemhinnor, hon fick diagnosen KCS och får dagligen ögonsalva och droppar. Nos och andningen blir också påverkad en del på grund av det.
Jag- Hon känns så tung över nacke och axelparti. Precis som hela världen hänger på hennes axlar.
Så trött över dessa delar.
Men det känns lugnt över ryggen. Lite öm och trött över höfterna och i kroppen
Magen känner jag mycket av.
Skelettet? Det kommer upp. Är hon lite benskör? Äter hon medicin?
Bröstet-luftvägar-lungor-hjärta.
Tungt att andas. Bröstkorg. Det är verkligen tungt att andas.
Syresättningen är nog inte helt hundra på henne känns det som. Är det något du har märkt?
Magen kommer upp igen men får upp något med underlivet också.
Livmodern?
Plötsligt blir jag illamående. Tar hon en medicin som hon blir illamående av?
Ägare- Hon har börjat bete sig lite annorlunda så jag bokade en tid i fredags hos veterinären och vi får säkert svar på något som du hon redan berättat för dig.
Vi var hos Veterinären, och hon kom fram till att hon har två juvertumörer och även livmodern ska opereras bort. Hon ska få en medicin som hon måste äta innan operationen. Kanske hon kommer blir illamående av den… vi får se.
Jag- Sen känner jag av en punkt i höger ljumske och även punkter på högra sidan av magen.
Nacken-manken finns ömma punkter som går ner i frambenen. Det sticker liksom i mina fingrar så det är som är en obalans.
Dåligt flöde och dålig cirkulation. Jag känner mig trött överlag i kroppen. Inte heller konstigt med tanke på åldern.
Hon gillar att mysa och gosa. Vill gärna vara nära, men på hennes villkor.
Ibland går hon undan när hon är trött. Då tankar hon ny energi.
Hon kan lätt vara inne en hel dag om det är dåligt väder.
Har hon tappat lite i vikt? Jag får en känsla att hon är mindre. Men det kan betyda något annat säkert.
Ägare- ”Hon har tappat två kg päls!” brukar jag säga när hon fäller. Vilket hon gör just nu. Hon blir sååå liten och alla frågar om hon gått ner i vikt varje gång… 🙂
Jag- Samson är så nöjd när hon får vara med er. Jag får upp bilder på en stor trädgård. Där älskar hon att strosa.
Det är hennes domäner och ägor. Där bestämmer hon.
Har ni en stor trädgård?
Jag får upp en bild på en katt. Gillar hon att jaga och skälla på katter som är på tomten?
Eller hon har kanske en kattkompis?
Namnet Bosse kommer upp? Jag fattar inte vad hon menar. Vet du vem Bosse är?
Ägare– Samson är med oss precis överallt.
Hon strosar även runt fritt i allas trädgårdar och hälsar på, bästa grannen som hon även går in till heter Bosse. 🙂 Hon älskar även katter och alla katter som inte gillar hundar i vanliga fall blir kompis med henne.
Kom även på att en till sak som skulle kunna vara katten som hon berättade om… Hon har nämligen en leksak, ett gosedjur (Katten kattis) och som hon leker med och jagar när vi kastar runt den. 🙂
🙂 Hon får oftast som hon vill och är sååå bortskämd. Hon bestämmer tex promenadväg. Är det dåligt väder ligger hon helst framför kaminen en hel dag. Man kan ju bli blöt om tassarna där ute… 🙂
Magen du känner kan ev vara min då jag ständigt har problem med den. Jag har nyss gjort en röntgen av skelettet och jag har ont i lederna.
Min röntgen visa inte skelettcancer men jag lider av annan ledsjukdom.
Jag- Jag får inte upp något om dig så du är nog duktig på att ta hand om dig och behålla dina egna energier.
Men däremot får jag upp en manlig energi. Husse?
Ett nära band finns mellan dem. Är det husses ögonsten?
Jag kan känna av hans stress. Mycket på gång.
Ständiga projekt som ska göras.
En viss oro för framtiden kommer upp. Nån flytt? Eller kanske ett nytt jobb?
Känner du igen något av detta?
Han måste pausa! Glöm inte andas!
Jag känner lite hjärtklappning. En högkänslig man! Lätt för att ta på sig andras obalanser som sedan sätter sig i honom.
Ägare- Det stämde även in på husse, hur han är som person och hur livet ser ut för tillfället.
Jag- Men du tar hand om dig! Det känns harmoniskt runt dig. Och det verkar som du älskar det du håller på med. Och jag får upp trädgården igen.
Du är en kreativ person.
Ägare- Trädgård är mitt största intresse och jag får ofta beröm för min kreativa sida.
🐕🐕🐕
Ja, så här kan det se ut och tack för att jag fick dela med mig denna avläsning!

Exempel 3

Jag- När jag börjar känna in så får jag upp spänningar i vänster sida.
Spänningar i pannan ovanför vänster öga. Lite som huvudvärk.
Jag kan känna ner i vänster framben, lite snedbelastad. Och det känns som lite obalanser i skulderbladen.
Sen får jag upp höger knä. Har han en skada eller fått en smäll där? Det känns som han är lite öm där och då lägger över mer belastning på vänster ben.
Så det är säkert därför jag känner av de spända musklerna.
Ägare- Spänningar och ont. Han kan mycket väl ha skadat sig utan att vi märkt det, eftersom han älskar att apportera pinnar och bollar, och då studsar fram i skog och mark utan att se sig för. Är det riktigt roligt vill han inte avbryta även om det skulle göra ont. Vi har ngn gång sett att han haltat när han har sprungit mycket, men vi har inte märkt att han ömmat, så då har han fått vila. Vi har tagit till oss det du skrev om hans onda, och ska vara uppmärksamma. Nu kommer säsongen med mycket simning för honom, och det är ju bra träning. Han simmar mycket och gärna.
Jag- Namnet Jack kommer under hela avläsningen. Är det något namn som säger dig något? Jag har ingen aning om varför.
Ägare- Jack är en god vän till familjen. Han bor på landet, och vår hund älskar att åka dit, för Jack gillar att leka med honom. Han är rolig, bullrig och glad.
Jag- Han älskar att bli ompysslad och klappad. Även att bli borstad är avkopplande säger han.
En manlig energi får jag upp. Känns som husse.
Jag känner av mycket vid hjärtat. Lite tryck och stress. Inte säkert att det är yttre stress utan mer som inre stress.
Jag får även upp urinvägarna att där finns obalanser. Är det något du känner igen?
Ägare- Den manliga energin är säkert husse. Han har haft lite problem med hjärtat, troligtvis pga stress, och går på medicin och undersökningar. Även problem med att behöva gå upp på toa flera gånger på natten. Han ger honom balans i vardagen, de avgudar varandra.
Jag- Han är en känslig kille som läser av mycket in sin omgivning. Han är klok, och han vet utan att ni behöver säga med ord vad som gäller. Ni kommunicerar bra med varandra.
Han älskar att springa lös i skog och mark och han tycker det är roligt att spåra.
Han är bra på att aktivera sig själv. Ibland kan han verka lite rädd men behöver då bara en bekräftelse för att gå vidare.
Ordet ledsagare kommer upp. Är det något som du förstår?
Sen får jag mycket upp husse. Skog och mark. Det är det bästa som finns. Där varvar husse ner och skogen ger ett lugn.
Ägare- Han är mycket ute i skog och mark, både i ”jobbet” och på fritiden. Han är ju med husse varje dag på jobbet. Vi har ju stuga mitt ute i skogen, där speciellt han och husse gillar att vara. Där varvar båda ner. Ibland har vi märkt att han blivit rädd för saker, men säger vi att det är ok, blir han mer nyfiken. Ordet ledsagare kopplar jag till honom och husse. Han är husses ledsagare.
Jag- Sen kommer husse upp i bilden igen. Nu är det en bil. Åka bil? Har ni haft problem med en bil? Något som han har känt av husses oro?
Ni kanske bara har bytt bil?
Ägare- I våras pajade vår bil dagarna innan de skulle resa långt. Vi köpte då ny bil, och ja, det var oroligt innan. Han åker ju också med husse i bilen varje dag, och jag vet att husse pustat många gånger över att bilarna går sönder hela tiden (arbetsbilarna också).
Jag- Han är så kärleksfull och han har full koll på när han behöver gå in och stötta er. Men det känns inte som en belastning för honom utan mer att han har det som ett uppdrag. Omtänksam, nyfiken och alert.
Han är lugn och harmonisk och jordnära. Och ja, det känns verkligen som han gillar jord. Haha!
Ägare- Jord gillar han. Vi har ett antal hål i gräsmattan, som vi försöker stoppa honom från att gräva mer i. Men då byter han ställe.
🌿🌿Tack även denna gång till ägaren att jag fick dela med mig
 

Boka avläsning

Det enda jag behöver av dig är en bild på ditt djur tillsammans med namnet och åldern. Gärna en bild framifrån. Jag tonar in på djuret och kommunicerar med den. Kostnad 500 kr.

Du får en dag som avläsningen görs.

Jag skickar sedan svaret till dig via mail på allt som jag har fått fram.

Image-16

Besöksadress
Lugnets väg 7
281 39 Hässleholm
Tel: 0709-917 440
Swishnummer: 123 489 99 69
Innehar FA-skatt

Produktion & Design av Kreativ Studio

Besöksadress
Lugnets väg 7
281 39 Hässleholm
Tel: 0709-917 440
Swishnummer: 123 489 99 69
Innehar FA-skatt

Produktion & Design av Kreativ Studio